Betere wereld

Als u met Tekst en Media Matters werkt, draagt u direct bij aan een betere wereld. Want Tekst en Media Matters helpt kleine media groepen in onderdrukte gebieden, om mensenrechtenschendingen daar naar buiten te brengen.

Media Matters!

Facebook, Linkedin, Twitter, de hele wereld lijkt ‘connected’. Toch zijn er nog gebieden die nauwelijks toegankelijk zijn, en waar dictatoriale regimes of groepen de bevolking gewelddadig onderdrukken. De mensen in deze gebieden, in Birma of Noord-Korea, kunnen hun stem niet verheffen. Tekst en Media Matters ondersteunt Stichting Human Rights Media. Zij werken samen met kleine lokale media groepen die wél in die gebieden kunnen komen om de mensenrechtenschendingen in beeld te brengen.  Om juist deze mensen de kans te geven ook hun stem te verheffen. Want Media Matters!

Birma Actie

In Oost Birma is er nauwelijks onderwijs. Het is er onveilig, door Birmese militaire activiteit, en mensen zijn arm en vaak op de vlucht. De Birma Actie is een project van Stichting Human Rights Media, dat zorgt voor primair, middelbaar en hoger onderwijs voor kinderen in Oost Birma. Samen met onze bevriende Birmese onderwijsspecialisten zet de Birma Actie zich in voor goed, innovatief onderwijs zodat deze generatie kansen krijgt voor een betere toekomst. De Birma Actie doet niet aan strijkstokken, dus 100% van de donaties gaan naar het project.

Meer weten en meedoen? Ga dan naar Human Rights Media

Ook een stem teruggeven?

Door met Tekst en Media Matters te werken, maakt u het werk van Human Rights Media mogelijk. En daarmee geeft u mensen hun stem terug en kinderen in Oost Birma onderwijs en kansen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *