Profiel

Foto Klaartje Kosters Jong

Wie is Tekst en Media Matters?

Tekst en Media Matters is Klaartje Kosters-Jong, een gedreven, ervaren journaliste. Werkt met passie aan media/ communicatie producties die opvallen door een gedegen én creatieve aanpak. Producties die er toe doen, die je bij blijven. Want media matters.

Korte CV

Na de School voor de Journalistiek, heb ik als freelance verslaggever gewerkt in India en Noord-China. Daarna werkte ik met veel plezier 5 jaar als bureauredacteur bij de NPS (NOVA, nu Nieuwsuur -redactie Last Minute). Vervolgens ben ik naar Thailand verhuisd, aan de grens met Birma, waar ik 3 jaar project manager was van een media project bij een Birmese mensenrechtenorganisatie, Burma Issues. En nu werk ik zelfstandig, met Tekst en Media Matters, vanuit Haarlem.

Tevens ben ik initiatiefnemer en coördinator van de media en mensenrechtenorganisatie Human Rights Media.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *